Fri, 08 Oct 2021 15:37:05 +0000
  1. Youtube
  2. League

Múlt héten otthagytunk két pontot Bilbaoban, ezúttal jó lenne három ponttal távozni Pamplonából. Az Athletic ellen végre újra láthattuk a csapatot… tovább...

Youtube

April 11, 2020, 10:44 a. Pedro: "Szívesen játszottam volna együtt Zidane-nal. Nagyon elegáns futballista volt, remekül látott a pályán irányítóként, nagyon kedveltem őt. Bármikor is ért labdához, megvolt az esély, hogy valami jó fog történni. " March 10, 2020, 9:17 p. Hivatalossá vált, hogy a koronavírus miatt elhalasztják a Corazón Classic Match-et, melynek során a Real Madrid CF és az FC Porto legendái néztek volna farkasszemet egymással március 29-én. March 5, 2020, 2:31 p. Hivatalossá vált, hogy José Luis González González lesz a Betis - Real Madrid mérkőzés játékvezetője. A videószobában Santiago Jaime Latre követi az eseményeket.

  1. Családi adókedvezmény várandósság alatt - adokedvezmenyekneked.hu
  2. Hepa szűrő mire jó
  3. Atletico madrid szurkolói oldala
  4. Fojtó nyakörv vagy hám
  5. Tesco porsziv%F3 1600w alkatr%E9sznek - Porszívók - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  6. Gyereksarok 12. - Könyvfalók
  7. Tennivalók külföldre költözés előtt - Angliai Kisokos®
  8. Ingyen skin
  9. Atletico madrid szurkolói oldal en
  10. Laptop szervíz székesfehérvár
  11. Teljes menetrend | Madridista.hu - Real Madrid szurkolói oldal
  12. Atletico madrid szurkolói oldal live

Videókkal! 2019-09-19 10:37 Real Madrid, Videó Tízgólos meccsen kapott nagy verést a Real Madrid – videó Tíz gólt és két piros lapot hozott a Real Madrid és az Atlético Madrid felkészülési mérkőzése, amelyen már 7-1-es hátrányban is volt a királyi gárda. 2019-07-27 10:45 Barcelona Hivatalos: Megvan Griezmann új csapata – brutális az új kivásárlási ára Pénteken délután eldőlt, hogy az FC Barcelonánál folytatja pályafutását az Atlético Madridtól öt év után távozó francia csatárklasszis, aki 2024-ig kötelezte el magát új klubjához. 2019-07-12 15:25 Real Madrid, Spanyol foci A Real Madridból igazol az örök riválisa – hivatalos Középpályás költözik Madridon belül: Marcos Llorentét 40 millió euróért veheti meg az Atlético a Realtól. Mindkét csapat hivatalos bejelentést tett. 2019-06-20 13:30

Mintha csak most fújták volna le a Valladolid ellen behúzott meccset, de máris itt a következő feladat. A Levante vendégei leszünk kedd este. Három naponta jönnek a meccsek, szerencsére eddig jól bírja a csapat a sorozatterhelést. A bajnokság… tovább... A liga újraindítása óta az első hazai mérkőzésünket játszottuk szombat este, a Valladolid látogatott a Metropolitano-ba. A két baszkföldi mérkőzésen négy pontot szereztünk, az Osasuna elleni győztes meccsen öt gólt szerezve. Ennek fényében… tovább... Hazai pályán folytatja csapatunk az újraindult LaLigát. Szombaton késő este a Valladolid látogat a Metropolitanoba. Két baszkföldi túra van a csapat mögött, Bilbaoból egy ponttal távoztunk, majd az Osasuna otthonából tértünk haza három ponttal. A… tovább... Nagyszerű győzelmet aratott csapatunk az Osasuna ellen. Nem sokan gondolták volna, hogy a stabil pamplonai gárda otthonában öt gólt fogunk szerezni. Pedig így történt, remek játékkal, és ami a közelmúlt tapasztalatai alapján nagy szó, szinte… tovább... Hétközi fordulóval folytatódik a LaLiga, csapatunk újra Baszkföldre, ezúttal az Osasunához látogat.

Felfüggesztik a spanyol bajnokságot A legújabb spanyol hírek szerint karantén alá vonták a Real Madrid edzőközpontját, a madridi Valdebebast, miután pozitív lett a klub egyik kosárlabdázójának koronavírustesztje. Ezt a klub is megerősítette. Mivel a kosárlabdázók több létesítményen is osztoznak a futballistákkal, a karanténintézkedést a Real Madrid futballcsapatára is kiterjesztették. Sőt, a csütörtöki szavazáson úgy döntöttek a spanyol futball vezetői, hogy határozatlan időre, de legalább két fordulóra felfüggesztik a spanyol első osztályú bajnokságot. Korábban már hasonló intézkedést vezettek be Olaszországban is, ahol április 3-ig nem lehet sporteseményt rendezni. A spanyoloknál 15 nap elzárásra készülnek. Ez a kosárlabda- és a futballcsapat miatt is komoly átszervezéseket, vagy a bajnokságok és nemzetközi sorozatok felfüggesztését eredményezheti. Courtois és Marcelo is megsérült A hírek szerint sajnos Thibaut Courtois és Marcelo is megsérült. A közlemény szerint a belga kapus ágyék-, míg a brazil bekk combhajlító-izomsérüléssel bajlódik.

Luis Suárez Gareth Bale Edinson Cavani Ilkay Gündogan Zlatan Ibrahimovic Marco Verratti Andrea Pirlo Geoffrey Kondogbia Wayne Rooney Robert Lewandowski Szavazás állása Lezárt szavazások Ronaldo: Szerettem volna ha Neymar Madridba igazol Ronaldo Luis Nazário de Lima korábbi Barcelona és Real Madrid játékos Las Vegasban adott interjút a spanyol Marca című napilapnak amiben beszélt Neymar Barcelonába való szerződéséről. Callejón Olaszországba tart Olasz lapértesülések szerint José Callejón az olasz élvonalban szereplő Napolihoz szerződik tíz millió euróért. A City még nem mondott le Pepéről A The Sun értesülései szerint a Manchester City nem tesz le Pepe leigazolásáról. Jesé távozhat Madridból? Jesé Rodriguez iránt érdeklődik a Tottenham, és az angol lapok szerint van is esély a klubváltásra, mivel Jesé nem rég kijelentette, hogy többet szeretne játszani és nem akar kispados lenni. A Getafe leigazolná Moratát A Getafe elnöke, Angel Torres megerősítette, hogy a klub ajánlatott tett a Real Madrid fiatal támadójáért, Alvaro Moratáért.

League

Ők most biztosan nem játszhatnak a spanyol Szuperkupában A hírek szerint Gareth Bale és Karim Benzema sem játszhat ezen a héten a spanyol Szuperkupában. Bale felső légúti fertőzéssel küszködik, Benzemanak pedig megsérült a combhajlító izom a bal lábában, ezért egyikük sem utazott el Szaúd-Arábiába. Eden Hazard bokája pedig továbbra is sérült, így sajnos még ő sem játszhat... Hazard még mindig játékképtelen Eden Hazard még november végén, a PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg. Akkor úgy tűnt, hogy nem súlyos a probléma, viszont a játékos azóta sem léphetett pályára a lábfejében talált hajszálrepedés miatt. Így sajnos nem utazik el Szaúd-Arábiába sem csapatával a jövő héten rendezendő spanyol Szuperkupára. A Real Madrid a szombati, Getafe elleni idegenbeli bajnoki után január 8-án lép majd pályára Dzsiddában a Valencia ellen. Ennek a mérkőzésnek a győztese január 12-én küzd meg a kupáért a január 9-én esedékes Barcelona - Atlético Madrid összecsapás győztesével.

2020. 06. 22. hétfő 00:24 Real Sociedad - Real Madrid 1:2 Spanyol bajnokság, 30. forduló Gólok: Mikel Merino 83. ; ill. Sergio Ramos 50. (Büntető), Karim Benzema 70.

A City csak döntetlent játszott az Atalanta ellen, az Atlético pedig kikapott. 2019-11-06 22:58 Bajnokok Ligája BL: Fantasztikus Bayern-hetes a tavalyi döntős ellen, a Juve, a City és a PSG is nyert – videók Gnabry mesternégyesével ütötte ki 7-2-re a Bayern idegenben a Tottenhamet, a Manchester City végül két gólig jutott a Dinamo Zagreb ellen, simán nyert a Juve és az Atlético, a PSG Isztambulból hozta el a pontokat. 2019-10-01 22:54 Real Madrid, Spanyol foci La Liga: Nem bírt egymással az Atlético és a Real – videón Oblak parádés védése A spanyol bajnokság 7. fordulójának szuperrangadóján gól nélküli döntetlen játszott egymással a két madridi csapat. Benzema járt a legközelebb a gólhoz, ám Oblak nagyot védett a 76. percben. Zinédine Zidane csapata így megőrizte az első helyét a tabellán. 2019-09-28 22:53 Bajnokok Ligája, Videó BL: C. Ronaldo a szurkolóknak mutogatott, Zidane kiakadt – visszhangok, videók A legfontosabb és legérdekesebb jelenetek a Bajnokok Ligája első csoportkörének szerdai játéknapjáról.

atletico madrid szurkolói oldal 1 atletico madrid szurkolói oldal en

Azonban elismerte nem sok esélyt lát a transzfer létrehozásához. Interjú Carvajalal Mint ahogy tudjuk, Carvajal június 3. -án hivatalosan is visszaérkezett Madridba. Az ifjú jobb bekk nem válogatta a szavait, elismerően beszélt a Real Madridról és adott pár tanácsot az ifistáknak. H Csapat M GK P 1. FC Barcelona - 2. 3. Atletico Madrid 4. Real Sociaded 5. Malaga Teljes tabella megtekintése Mérk Gól Á Ronaldo Benzema Higuain Özil Ramos Teljes házi góllövőlista megtekintése Játékos Sérülés Időtartalom Sárga Piros Facebook Friss bejegyzések 2013. 07. 20:18 2013. 14:30 Jesé távozhat Madridból?! 2013. 13:01 Xabi Alonso Chelseaban? 2013. 10:09 2013. 06. 16:26 Ugrás a blogra Következő mérkőzés Bournemouth - Real Madrid Helyszín: Goldsands Stadion Időpont: 2013. 21. Előző mérkőzés Real Madrid - Osasuna 4-2 Helyszín: Santiago Bernabeu Időpont: 2013. 01. Gólszerzők: Higuaín, Essien, Benzema, Callejon, Lezárt szavazások

motoros-találkozó-ikervár

Tepsis csirkemell receptek, 2024